.

NL

Evenementen

Open, industrieel en multifunctioneel. Uniek gelegen in de jachthaven van Scheveningen met strand en zee binnen handbereik. Met moderne kunst als decorum en gratis parkeren voor de deur. Galerie Sophie Maree heeft alles in huis om tijdelijk te transformeren tot locatie voor uw evenement.

Of het nu gaat om een netwerkborrel, filmopnames, een moderne setting voor een (bedrijfs)feest, een exclusief en besloten diner, een cultuurtrip of een (foto/kunst)cursus. Wij kunnen u helpen uw ideeën vorm te geven en kunnen desgewenst de catering verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

ENG

Events

Open, industrial and multi-functional. Uniquely situated in the marine of Scheveningen with the beach and the sea within reach. Modern art as decorum and free parking in front. Gallery SophieMaree has everything to temporarily transform into a place for your event.

Whether it’s a networking reception, filming, a contemporary setting for a (business)party, an exclusive private dinner, a trip or a culture (photo/art)course. We can help you shape your ideas and can provide catering if desired. Ask about the possibilities.